FOTO & VIDEO produkcija


Multimedijalne usluge

Ako jedna profesionalna fotografija vrijedi 1000 riječi, šta mislite koliko vrijedi virtualna šetnja ili video snimak?

Fotografija

Našim klijentima pružamo usluge fotografisanja enterijera, eksterijera kao i product fotografiju. Želite li fotografije vrhunskog kvaliteta i estetike koje ćete prezentovati javnosti putem web stranica, brošura, kataloga ili drugih reklamnih materijala, naši fotografi vam stoje na raspolaganju.

Profesionalna fotografija

360° VIRTUAL TOUR

Virtualne šetnje su inovativna tehnologija prezentacije objekta, koja je u ekspanziji u digitalnom marketingu. Prezentacije se sastoje od jedne ili više 360° panoramskih fotografija (sa tla i iz zraka). Svaka panorama pravi se od velikog broja visoko kvalitetnih fotografija spojenih da oblikuju prostor u 3D-u,što posjetiocima daje mogućnost kretanja po prostoru u svim pravcima.

Virtualne šetnje

FOTO & VIDEO PRODUKCIJA

Uz korištenje vrhunske foto i video opreme, fotoaparata i objektiva, radimo visokokvalitetne fotografije i video zapise koje možete koristiti za različite namjene. Specijalizirani smo za izradu promotivnih video zapisa i reklama. Nudimo kompletnu uslugu, od ideje, snimanja i montaže do završne obrade, spikerskih glasova i postprodukcije.

Video produkcija17+ godina rada = 500+ uspješnih projekata

Naše ideje i kreativne pristupe različitim sferama digitalnog marketinga prepoznale su brojne kompanije na lokalnom i stranom tržištu, posebice poduzetnici u oblasti turizma.

POGLEDAJTE NAŠ PORTFOLIO