FOTO & VIDEO produkcija


Multimedijalne usluge

Ako jedna profesionalna fotografija vrijedi 1000 riječi, šta mislite koliko vrijedi virtualna šetnja ili video snimak?

Snimanje iz zraka

Agencija Web Studio pruža usluge profesionalnog snimanja i fotografisanja iz zraka, koristeći sofisticirane multicoptere (DJIS1000), posebno prilagođene za ovu vrstu fotografija i video snimaka. Sa našim profesionalnim letjelicama na daljinsko upravljanje, možemo poletjeti i sletjeti na vrlo male površine, što nam dozvoljava snimanje nepristupačnih terena i objekata iz impresivnog ugla.

Snimanje iz zraka

360° VIRTUAL TOUR

Virtualne šetnje su inovativna tehnologija prezentacije objekta, koja je u ekspanziji u digitalnom marketingu. Prezentacije se sastoje od jedne ili više 360° panoramskih fotografija (sa tla i iz zraka). Svaka panorama pravi se od velikog broja visoko kvalitetnih fotografija spojenih da oblikuju prostor u 3D-u,što posjetiocima daje mogućnost kretanja po prostoru u svim pravcima.

Virtualne šetnje

FOTO & VIDEO PRODUKCIJA

Uz korištenje vrhunske foto i video opreme, fotoaparata i objektiva, radimo visokokvalitetne fotografije i video zapise koje možete koristiti za različite namjene. Specijalizirani smo za izradu promotivnih video zapisa i reklama. Nudimo kompletnu uslugu, od ideje, snimanja i montaže do završne obrade, spikerskih glasova i postprodukcije.

Video produkcija14+ godina rada = 400+ uspješnih projekata

Web/Internet tehnologije su naši mostovi kojima spajamo ciljeve naših klijenata sa stvarnošću.

POGLEDAJTE NAŠ PORTFOLIO