Via Dinarica Bluetrail

Izrada web stranice | Web Hosting

POGLEDAJTE WEBSITE


KlijentVia Dinarica Bluetrail
Projekat “Održivi razvoj turizma – Preko hercegovačkih staza do dubrovačkih Elafita” finansiran je sredstvima Evropske Unije u okviru IPA CBC programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina.

Projekat se implementira u saradnji osam partnera iz BiH, Hrvatske i Italije na području Ravnog, Neuma, Ljubinja Trebinja (BiH), Dubrovnika i Elafitskih otoka (Hrvatska) od decembra/prosinca 2014. do decembra /prosinca 2016. Koordinator projekta u BiH je Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, a partneri su Općina Ravno, Udruženje za avanturistički turizam BiH – ATA BiH i Oxfam; u Hrvatskoj koordinator projekta je Turistička zajednica Grada Dubrovnika, a partneri su Razvojna agencija Grada Dubrovnika – DURA, Udruženje Hrvatskih putničkih agencija – UHPA i Kallipolis – Italija.

Sa ciljem širenja postojeće obalne ponude južnog Jadrana na unutrašnjost i otočne teritorije kao i poboljšavanja saradnje sa pružateljima usluga u turizmu i njihovog umrežavanja projektovane su pješačke i biciklističke staze brendirane kao Plava staza.


via dinarica blue trail izrada web stranice