INTERNET OGLAŠAVANJE
Digitalni Marketing

NAŠA MISIJA je da klijentima omogućimo povećanje prihoda uz dobru online reputaciju. Oglašavanje na Internetu je jeftinije nego u bilo kojem drugom mediju. Zato povjerite posao profesionalcima.
Oglašavanje na internetu omogućava precizan pronalazak ciljane skupine prema raznim interesima, spolu, dobi, lokaciji itd. za prikaz vašeg tekstualnog/slikovnog oglasa.
Naše usluge


Google AdWords

Želite li se oglašavati na Google tražilici, mreži portala sa Google oglasima, YouTube kanalu ili na mobilnim uređajima? Google AdWords je efikasno internet oglašavanje gdje klijent svoj oglas plaća po kliku. Rezultati su vidljivi jako brzo pa tako i sama efikasnost internet kampanje.

Saznajte više


Facebook oglašavanje

Definitivno se radi o najsnažnijem konverzacijskom kanalu oglašavanja koje se treba znati iskoristiti na najbolji način. Facebook i Instagram oglasi. Pomoći ćemo vam u stvaranju strategije za pronalazak novih klijenata i izgradnju još boljih odnosa sa postojećim klijentima.

Saznajte više


Consulting/Savjetovanje

Specijalizirani smo u polju razvoja web projekata te oglašavanja istih na Internetu. Naše znanje i iskustvo vrlo rado dijelimo sa klijentima na obostrano zadovoljstvo.
Certificirani smo savjetnici za MSP u oblasti razvoja online reputacije i poslovne strategije za internet oglašavanje.

Saznajte višeŠta je Social Media Marketing?

Social media marketing, ili SMM, je oblik Internet oglašavanja koji se implementira na raznim društvrnim mrežama s ciljem da se postigne dobra marketinška primijećenost i rezultati. Social media marketing prvenstveno podrazumijeva aktivnosti koje uključuju prikazivanje na raznim društvenim mrežama svojih sadržaja, videa, ili slika koje se koriste u marketinške svrhe, kao i plaćene oglase na društvenim mrežama.
Proces RADA


Strategija Izrade

Reklamna kampanja

Targetiranje ciljane publike

Kvalitetno kreiranje sadržaja

Rezultati i izvještaji

Šta možemo da učinimo za Vas?

Mi smo ekipa entuzijasta čije poslovanje dolazi prvenstveno iz od strane klijenata i prijatelja koji znaju kako radimo. Naše znanje i internacionalno iskustvo vrlo rado dijelimo sa klijentima na obostrano zadovoljstvo.

KONTAKTIRAJTE NAS


Consulting

Certificirani smo savjetnici za MSP u oblasti razvoja online reputacije i poslovne strategije za internet oglašavanje.
Specijalizirani smo u polju razvoja web projekata te oglašavanja istih na Internetu.