+387 36 320 033

info@webstudio.ba Telefon: 036 320 033

Kontakt

SEO Optimizacija

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMISATION)

Search Engine Optimization (SEO) je praksa optimizacije web stranice radi njenog boljeg pozicioniranja na web pretraživačima (Google, Yahoo...) uz pomoć relevantnih ključnih riječi i fraza. Mi ćemo na kvalitetan način učiniti da vaša stranica bude SEO friendly i primijeniti Search Engine Optimization što se odmah može primijetiti po pozicioniranosti stranice u pretraživačima.

Cilj optimizacije je povećanje ciljane posjećenosti web stranica sa tražilica na način da se stranice dovedu u vrh rezultata pretraživanja. Može se reći da je web uspješan ukoliko je dobro optimiziran na pretraživačima.

SEO optimizacija na trazilice

Svjetske statistike i istraživanja nam govore da između 85% - 90% svih posjetitelja prosječnih web stranica upravo dolazi sa tražilica. Ukoliko uzmete u obzir da je najjednostavniji i najbrži način pronaći neku informaciju na internetu koristeći pretraživače shvatit ćete potencijal što znači biti prisutan na tražilicama. U prilog tome idu naši brojni zadovoljni klijenti čiji se web site-ovi pronalaze na prvim stranicama svjetskih pretraživača po određenim kriterijima pretrage.