+387 36 320 033

info@webstudio.ba Telefon: 036 320 033

Kontakt

Internet Oglašavanje

Internet oglašavanje | Digitalni marketing


NAŠA MISIJA je da klijentima omogućimo povećanje prihoda uz dobru online reputaciju. Oglašavanje na Internetu je jeftinije nego u bilo kojem drugom mediju. Zato povjerite posao profesionalcima.

Oglašavanje na internetu omogućava precizan pronalazak ciljane skupine prema raznim interesima, spolu, dobi, lokaciji itd. za prikaz vašeg tekstualnog/slikovnog oglasa.

GOOGLE ADWORDS

Želite li se oglašavati na Google tražilici, mreži portala sa Google oglasima, YouTube kanalu ili na mobilnim uređajima? Google AdWords je efikasno internet oglašavanje gdje klijent svoj oglas plaća po kliku. Rezultati su vidljivi jako brzo pa tako i sama efikasnost internet kampanje.

Detaljnije

FACEBOOK OGLAŠAVANJE

Definitivno se radi o najsnažnijem konverzacijskom kanalu oglašavanja koje se treba znati iskoristiti na najbolji način. Facebook i Instagram oglasi. Pomoći ćemo vam u stvaranju strategije za pronalazak novih klijenata i izgradnju još boljih odnosa sa postojećim klijentima.

Detaljnije

CONSULTING / SAVJETOVANJE

Specijalizirani smo u polju razvoja web projekata te oglašavanja istih na Internetu. Naše znanje i iskustvo vrlo rado dijelimo sa klijentima na obostrano zadovoljstvo.
Certificirani smo savjetnici za MSP u oblasti razvoja online reputacije i poslovne strategije za internet oglašavanje.

Detaljnije