+387 36 320 033

info@webstudio.ba Telefon: 036 320 033

Kontakt

Foto & Video

Fotografija

Agencija Web Studio potpisuje fotografije velikog broja hotela, kompanija, evenata, konferencija, i drugih ceremonija. Uz korištenje vrhunske opreme, fotoaparata i objektiva, dostavljamo vam visokokvalitetne fotografije koje naknadno možete koristiti za različite namjene – za PR članke i press release-ove za medije, za web prezentacije, brošure, promotivne materijale i slično..

profesionalna fotografija

U segmentu korporativne fotografije, enterijer i eksterijer zauzimaju visoko prioritetno mjesto, posebno kada je riječ o ugostiteljskoj i hotelijerskoj branši, ali svakako i drugim industrijama. Našim klijentima pružamo usluge fotografisanja enterijera i eksterijera raznih objekata i za različite potrebe. Želite li fotografije vrhunskog kvaliteta i estetike koje ćete prezentovati javnosti putem web stranica, brošura, kataloga ili drugih reklamnih materijala, naši fotografi vam stoje na raspolaganju.

Oprema koju koristimo:

foto vido oprema agencija web studio

 

Video produkcija

Potreban vam je promotivni video, od ideje, snimanja i montaže do završne obrade, spikerskih glasova i postprodukcije?
Mi vjerujemo da dobre ideje daju značajnu prednost.

Promotivni ili korporativni video snimci se koriste za detaljnu prezentaciju kompanije pred postojećim i budućim potencijalnim klijentima.

Kreiramo najbolje ideje i kompletnu kreativnu i produkcijsku uslugu, od osmišljavanja koncepta do postprodukcije video materijala u 4K i Full HD rezoluciji